Pàgines

dimarts, 24 d’abril de 2018

Audiència Pública a l'Ajuntament de Barcelona

El passat divendres 20 d'abril, 12 alumnes de 1r d'ESO vam anar a l'Ajuntament de Barcelona, en el marc de la XXIII edició de l'Audiència Pública als nois i noies de Barcelona: "El zoo que volem".

Durant el curs hem anat treballant diferents activitats sobre el projecte, per tal conèixer les característiques del zoo de la nostra ciutat i anar plantejant quin és el zoo que ens agradaria tenir, en base a 3 grans eixos: recerca, educació i conservació.

Dos alumnes de 1r van ser escollits per representar l'escola a la CIJAP (Comissió d'infants i joves de l'audiència pública), entitat que ha anat realitzant trobades per anar preparant el manifest definitiu que totes les escoles presentarem de manera conjunta a l'alcaldessa de Barcelona.

Així doncs, el divendres, 8 alumnes de 4 escoles van exposar a membres de l'ajuntament el treball conjunt entre elles. Tot seguit, vam fer una visita guiada per les sales més importants de l'Ajuntament i finalment, vam anar a una OAC (oficina d'atenció al ciutadà) per tal de fer la petició formal perquè l'alcaldessa i els altres 40 regidors ens rebin al Saló de Cent en Audiència Pública, on el proper 23 de maig farem la lectura del manifest del zoo que volem als polítics que governen la nostra ciutat.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada