Pàgines

dimarts, 21 de març de 2017

Les eines de la Prehistòria

Els alumnes de primer d'ESO estan treballant la Prehistòria. Una de les claus per entendre el desenvolupament de la humanitat és la fabricació i ús de les eines. És per això que avui han intentat fabricar les seves pròpies eines amb els materials que ells mateixos havien portat.
Els resultats són aquests.
Algunes de les reflexions que han fet:

"Per mi ha estat bastant difícil afilar pedres amb els materials que tenim al voltant. Jo crec que es passaven moltíssima estona per aconseguir l'eina que volien. És més difícil del que sembla." M.C.

"No em puc imaginar com ho feien i quanta habilitat havien de tenir els homes prehistòrics. Les pedres que hem portat no eren les millors per picar, però igualment era molt difícil." M.T.

"Ens hem topat amb uns quants obstacles a l'hora d'intentar fer les eines. Els lligams eren durs i secs, i per tant, no es podien doblegar per fer el nus. Les pedres eren molt dures i costava afilar-les." N.R.

"El moment d'afilar la pedra era molt lent i cansat pel resultat. Al llibre, quan ho vam llegir, em va semblar molt més senzill. Tot i que ha sigut cansat i complicat m'ha agradat molt aquesta activitat i m'agradaria tornar-la a fer." N.G.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada