Pàgines

divendres, 18 de novembre de 2016

I Olimpíades actuals a l'Escola Solc

Celebrem les Olimpíades actuals a l'Escola Solc.

Ahir 17 de novembre, els alumnes de 3r d'ESO, van fer uns jocs, simulant les Olimpíades que se celebren cada quatre anys. Els alumnes van començar a donar una volta al camp per saludar, allà es van poder veure els diferents països que hi participaven. Hi havien dues persones que anaven presentant els Jocs. Els Jocs feien referència a les Olimpíades gregues.

La primera activitat que van fer va ser la del salt de llargada, que consistia en córrer uns 7 metres fins una línia en què s'havia de saltar.La segona activitat que van fer va ser el llançament de javelina, que consistia en llançar un objecte per simular la javelina i l'esport.La tercera activitat era jugar al ping-pong, es va aprofitar la taula que hi ha disponible dels nens de
l 'Escola per poder efectuar aquesta activitat. La taula es va posar davant les grades, d'aquesta manera, els companys animaven els seus equips.L'última activitat que es va fer va ser el vòlei, que consistia bàsicament a jugar a vòlei per països. Es va dividir la pista en dues parts de tal manera que feien partits de països contra altres països.


Per acabar l'acte van fer el lliurament de premis i la clausura amb ball final.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada